ro 
RO EN
Tel. 0785223511
FacebookTwitterYoutubeInstagram
Menu

MEDICALE

Home » Ciorapi elastici compresivi » MEDICALE

MEDICALE

Ciorapi terapeutici cu compresie gradată, pentru tratamentul afecțiunilor venoase și circulatorii
RelaxSan Medicale este o linie completă de ciorapi pantalon, ciorapi până la coapsă și ciorapi până la genunchi, cu compresie gradată, terapeutică, de înaltă calitate și care sunt rezulatul unei cercetări îndelungate privind noile tehnologii și materialele de producție. Cu această linie de produse de înaltă calitate, Calze G.T. aduce o contribuție importantă la tratamentul și prevenirea bolilor venoase și circulatorii.
 
SOFT
Această linie de ciorapi este fabricată folosind tehnologii avansate și țesături moi din microfibră pentru a obține cele mai confortabile și moi produse. Calitate excelentă a finisajului. Acești ciorapi sunt produși în clasele de compresie K1 și K2.
Datorită experienței îndelungate și tehnologiei moderne, compania Calze G.T. a reușit introducerea unei microfibre moi în materialul compresiv elastic Acest proces a permis companiei să creeze RelaxSan Medicale Soft, o linie de produse care reprezintă „soluția la modă” în domeniul ciorapilor cu compresie gradată.
Această linie de produse este destinată să răspundă în special nevoilor femeilor, având în vedere că 80% dintre ele suferă de insuficiență venoasă. Femeile tinere, dinamice, active din punct de vedere social vor aprecia atât moliciunea și grosimea redusă a produselor RelaxSan Medicale Soft, cât și eficacitatea tratamentului bolii venoase.
Datorită produselor RelaxSan Medicale Soft, femeile pot fi întotdeauna la modă și, chiar mai important, pot începe să aibă grijă de piciorele lor din timp, de la primele simptome: roșeața pielii, glezne umflate, picioare obosite și grele, telangiectazii.
 

COTTON

Cea mai recentă linie de ciorapi terapeutici cu compresie gradată din bumbac, extrem de moi și naturali pe piele datorită firelor de bumbac de înaltă calitate utilizate pentru fabricarea lor. Acești ciorapi sunt produși în clasele de compresie K1 și K2.

Utilizarea bumbacului în fabricarea ciorapilor elastici compresivi este un exemplu de „soluție textilă” studiată de compania Calze G.T. pentru a oferi atât beneficii cât și confort maxim.

Produsele RelaxSan Medicale Cotton combină caracteristicile de compresie gradată cu proprietățile tipice bumbacului, adică efectul termo-regulator și permeabilitatea pentru aer. Pacienții care utilizează produsele RelaxSan Medicale din bumbac vor aprecia cu siguranță rezistența mai mare și durabilitatea acestora.

Întrucât firele de bumbac se află în interiorul ciorapilor la contactul cu pielea, soluția textilă a companiei Calze G.T. previne problemele cauzate de contactul dintre piele și fibrele sintetice. Datorită efectului termo-regulator și permeabilității pentru aer produsele RelaxSan Medicale din bumbac pot fi utilizate și vara. Venele tind să se dilate mai mult vara decât în ​​alte sezoane din cauza temperaturilor mai ridicate; în consecință, este necesară o compresie elastică mai mare.

Din acest motiv, linia de bumbac RelaxSan Medicale este „soluția textilă” ideală pentru utilizarea ciorapilor compresivi chiar și vara, fără întreruperi. De asemenea, este o linie deosebit de apreciată în țările cu o climă foarte umedă și caldă.

Ciorapi pana sub genunchi, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHG
Pret: 94 lei
Ciorapi pana sub genunchi, deschisi la varf, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHg
Pret: 94 lei
Ciorapi coapsa pentru femei, deschisi la varf, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHg
Pret: 150 lei
Ciorapi pantalon pentru femei, deschisi la varf, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHg
Pret: 138 lei
Ciorapi pana sub genunchi, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHG
Pret: 96 lei
Ciorapi pana sub genunchi, deschisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 96 lei
Ciorapi coapsa pentru femei, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 158 lei
Ciorapi coapsa pentru femei, deschisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 158 lei
Ciorapi pantalon pentru femei, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 143 lei
Ciorapi pantalon pentru femei, deschisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 143 lei
Produse
Informatii
Str. Cosminului nr 12
Timisoara, RO
Telefon/Fax
0256487388
Suport clienti
dispozitive@triamed.ro office@triamed.ro triamed@gmail.com
FacebookTwitterYoutubeInstagram
© Copyright 2020 Triamed.ro