FacebookTwitterYoutubeInstagram
Menu

MEDICALE

Home » Ciorapi elastici compresivi » MEDICALE

MEDICALE

Ciorapi terapeutici cu compresie gradată, pentru tratamentul afecțiunilor venoase și circulatorii
RelaxSan Medicale este o linie completă de ciorapi pantalon, ciorapi până la coapsă și ciorapi până la genunchi, cu compresie gradată, terapeutică, de înaltă calitate și care sunt rezulatul unei cercetări îndelungate privind noile tehnologii și materialele de producție. Cu această linie de produse de înaltă calitate, Calze G.T. aduce o contribuție importantă la tratamentul și prevenirea bolilor venoase și circulatorii.
 
SOFT

Această linie de ciorapi este fabricată folosind tehnologii avansate și țesături moi din microfibră pentru a obține cele mai confortabile și moi produse. Prezintă o calitate excelentă a finisajului. Acești ciorapi sunt produși în clasele de compresie K1 și K2.

Datorită experienței și tehnologiei moderne, compania Calze G.T. a reușit introducerea unei microfibre moi în materialul compresiv elastic. Acest proces a permis crearea liniei RelaxSan Medicale Soft, care reprezintă „soluția la modă” în domeniul ciorapilor cu compresie gradată.

Această linie de produse este destinată în special femeilor, având în vedere că 80% dintre ele suferă de insuficiență venoasă. Femeile tinere, dinamice, active din punct de vedere social vor aprecia atât moliciunea și grosimea redusă a produselor RelaxSan Medicale Soft, cât și eficacitatea acestora. Astfel, ele pot fi întotdeauna la modă și, chiar mai important, pot începe să aibă grijă de picioarele lor din timp, de la primele simptome: roșeața pielii, glezne umflate, picioare obosite și grele, telangiectazii.

 

COTTON

Cea mai recentă linie de ciorapi terapeutici cu compresie gradată din bumbac, extrem de moi și naturali pe piele datorită firelor de bumbac de înaltă calitate utilizate pentru fabricarea lor. Acești ciorapi sunt produși în clasele de compresie K1 și K2.

Produsele RelaxSan Medicale Cotton combină caracteristicile de compresie gradată cu proprietățile tipice bumbacului, adică efectul termo-regulator și permeabilitatea pentru aer. Pacienții care utilizează produsele RelaxSan Medicale din bumbac vor aprecia cu siguranță rezistența mai mare și durabilitatea acestora.

Întrucât firele de bumbac se află în interiorul ciorapilor la contactul cu pielea, sunt prevenite problemele cauzate de contactul dintre piele și fibrele sintetice. Datorită efectului termo-regulator și permeabilității pentru aer produsele RelaxSan Medicale din bumbac pot fi utilizate și vara.

Ciorapi gamba, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHG
Pret: 102 lei
Ciorapi gamba, deschisi la varf, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHg
Pret: 102 lei
Ciorapi coapsa, deschisi la varf, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHg
Pret: 160 lei
Ciorapi pantalon, deschisi la varf, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHg
Pret: 176 lei
Ciorapi gamba, inchisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHG
Pret: 103 lei
Ciorapi gamba, deschisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 103 lei
Ciorapi coapsa, inchisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 166 lei
Ciorapi coapsa, deschisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 166 lei
Ciorapi pantalon, inchisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 179 lei
Ciorapi pantalon, deschisi la varf, Clasa 2 de compresie, 23-32 mmHg
Pret: 179 lei
Ciorapi gamba, deschisi la varf, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHg
Pret: 112 lei
Ciorapi coapsa, deschisi la varf, Clasa 1 de compresie, 15-21 mmHg
Pret: 205 lei
Produse
Informatii
Magazin de prezentare
Str. Cosminului nr 12
Timisoara, RO
Fabrica
Calea Buziasului, nr 77
Hala 1-C1/A
Telefon/Fax
0256487388
Suport clienti
dispozitive@triamed.ro office@triamed.ro triamed@gmail.com
FacebookTwitterYoutubeInstagram
© Copyright 2022 Triamed.ro