FacebookTwitterYoutubeInstagram
Menu

Termeni și condiții

Home » Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII


Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.triamed.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. SC TRIAMED SRL. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC TRIAMED SRL. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga SC TRIAMED SRL la nici o actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.  
www.triamed.ro este administrat de TRIAMED – SC TRIAMED SRL., Punct de lucru localitatea TIMIŞOARA, str. COSMINULUI nr. 12, jud. TIMIŞ, sediul social sat ULIUC, nr. 262C, jud. TIMIS, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului, cu nr. J35/3496/2006, cod fiscal RO 19166951

Programul personalului magazinului online TRIAMED este de LUNI pana VINERI intre orele 09:00 - 17:00.

 

1. Inregistrarea ca membru

Pentru a putea cumpara de pe www.triamed.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata online ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.triamed.ro livrari refuzate. 

 

2. ConfidentialitateSC TRIAMED SRL. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. www.triamed.ro si SC TRIAMED SRL. nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.triamed.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.triamed.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la dispozitive@triamed.ro .

 

SC TRIAMED SRL. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 0023746

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.triamed.ro au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12)

-  dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

- dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

- transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

- notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

- dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

- dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

- dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

SC TRIAMED SRL. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Pentru POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL DESTINATĂ UTILIZATORILOR SITE-ULUI WWW.TRIAMED .RO te rugam sa citesti detaliat capitolul Prelucrarea datelor cu carecter personal

 

 

3. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul TRIAMED este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.
SC TRIAMED SRL. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.triamed.ro.

 

4. Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA 9%. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

- in numerar, la livrare (sistem ramburs);

- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant al SC TRIAMED SRL. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

- In cazul platilor online, 

Magazinul on-line WWW.TRIAMED.RO foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.triamed.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL - www.triamed.ro,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI -www.triamed.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(AU) INCERCAT ACEST FAPT.

 

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 1 - 2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard. 

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, la adresa specificata de client:

transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 400 Lei;

pentru comenzi cu valoarea sub 400 Lei, costul transportului este in functie de pretul firmei de curierat.

pentru comenzile expediate in afara Romaniei - costurile expeditiei vor fi suportate de client indiferent de valoarea comenzii si vor fi comunicate prin e-mail pentru confirmare inainte de realizarea expeditiei. Durata expeditiei, in acest caz, depinde de termenele firmei de curierat care realizeaza livrarea.

SC TRIAMED SRL. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Pentru livrarea produselor te rugam sa citesti detaliat capitolul Transport si livrare

 

6. Garantie

Garantia se acorda pentru 30 de zile de la data cumpararii produsului.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului." Art. 4b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientii www.triamed.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid.

SC TRIAMED SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul TRIAMED, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre TRIAMED, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email dispozitive@triamed.ro, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

SC TRIAMED SRL. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

 

7. Responsabilitati privind produsele

SC TRIAMED SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

 

8. Politica de retur

Puteti returna sau schimba produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de Triamed:

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, 

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, urme de trasnpiratie, murdarie, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

Poti returna produsele atat in magazinul Triamed, exclusiv pentru clientii din Timisoara, cat si prin curier sau personal la oficiile postale, dupa completarea formularului de retur.

Daca in coletul de retur se afla produsul in alte conditii decat cele acceptate, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

 

Retur gratuit in 14 de zile

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14  zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul în magazinul  Triamed.

Serviciul Retur in 14 zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta.

Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se razgandeasca, respectiv sa returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la: – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului

Pentru POLITICA DE RETUR te rugam sa citesti detaliat capitolul Retur produse

 

10. Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.triamed.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC TRIAMED SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.triamed.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@triamed.ro

 

11.Dispozitii finale   

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.triamed.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către TRIAMED la office@triamed.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online TRIAMED, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

    

Produse
Informatii
Magazin de prezentare
Str. Cosminului nr 12
Timisoara, RO
Fabrica
Calea Buziasului, nr 77
Hala 1-C1/A
Telefon/Fax
0256487388
Suport clienti
dispozitive@triamed.ro office@triamed.ro triamed@gmail.com
FacebookTwitterYoutubeInstagram
© Copyright 2024 Triamed.ro